Recent, prietenii de la Mio Romania ne-au oferit spre testare unul dintre cele mai performante modele de camere auto lansate pe piata pentru a-l folosi in calatoriile noastre viitoare. Este vorba despre Mio MiVue 792 WIFI Pro iar in cele ce urmeaza va vom povesti mai multe despre acest model.

MiVue 792 WIFI Pro se remarca in primul rand printr-o calitate foarte buna a imaginii atat pe timp de zi, deoarece filmeaza Full HD cu 60 de cadre pe secunda, dar si pe timp de noapte, datorita senzorului Starvis de la Sony pe care il are integrat pentru contrast superior, culori clare si vii, in special în conditii de lumina scazuta.

De asemenea, acest model se remarca si printr-o conectivitate sporita prin WIFI, care face ca stocarea datelor sa nu fie o problema deoarece se conecteaza foarte usor cu telefonul mobil si poti vedea direct acolo inregistrarile facute prin intermediul aplicatiei MiVue Manager. Pe langa asta camera suporta si card de memorie pentru a nu avea niciodata probleme legate de stocare.

Cu totii stim ca atunci cand pleci la drum este foarte important sa te simti in siguranta pentru a te putea bucura pe deplin de vacanta. Ei bine, aceasta camera te poate ajuta pentru ca este prevazuta cu sisteme inovatoare de asistenta pentru conducatorul auto (Advanced Driver Assistance Systems) preinstalate, care iti vor oferi tot felul de alarme si te vor ajuta sa ajungi cu bine la destinatie.

In ceea ce priveste navigatia, trebuie sa afli ca MiVue 792 WIFI Pro, spre deosebire de alte modele de pe piata are GPS-ul incorporat complet in dispozitiv, astfel ca vei putea vedea oricand pe filmari locatia exacta si viteza pe care o aveai, lucru foarte util in cazul unor eventuale evenimente.

Un alt aspect foarte interesant este functia ECO Drive care se ocupa cu analizarea comportamentului tau la volan pentru a-ti oferi cele mai bune sfaturi pentru un condus cat mai putin poluant pana la atingerea destinatiei selectate.

Nu in ultimul rand, camera are un design foarte placut, are dimensiuni potrivite astfel incat sa nu distraga atentia de la condus, este robusta si bine construita dar in acelasi timp si eleganta, iar spre deosebire de alte modele, dispune si de un display tactil foarte responsive, lucru destul de important.

In continuare poti vedea mai multe imagini cu modelul MiVue 792 WIFI Pro:

Mai multe detalii despre MiVue 792 WIFI Pro dar si despre alte modele de camere, poti gasi pe site-ul oficial al celor de la Mio Romania, sau pe pagina lor de Facebook.

Ganduri bune, zile insorite si vacante inspirate iti dorim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *